Äntligen fredag nu då! En sväng förbi solariet, lunch med Angelika och sedan till skolan för ett av de sista proven för gymnasiet. Skönt väder dessutom!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I förmiddags var jag på en jobbintervju i stan, och efter det drog jag till gymmet. Körde ett lite udda utmanande pass, bara 3 övningar men ändå intensivt och jobbigt! Värmde upp ordentligt i 10 min, och sedan gjorde jag 200 repetitioner av Wallball, 200 reps av kettlebellswings, och sedan 200 situps med vikt på pilatesboll. Jag försökte vila så lite som möjligt men blev ändå en del pauser. Kul pass faktiskt! Drog sedan till ett lunchställe som ligger precis brevid, JuiceFabriken heter det och dom har massa sallader, wraps, smoothies och liknande! Tog någon grymt god wrap och en smoothie där jag glömde läsa vad det va för smak och råkade ta en med jordnötssmak vilket jag hatar haha... Men rekommenderar stället iaf! Ligger på steriksgatan:)

Likes

Comments

Lagt ut min spellista flera gånger, men iallafall, här kommer den igen! Perfekt taggmusik enligt mig, tipsa gärna låtar om vi har samma musiksmak! 🙌🏼

Likes

Comments

Att träna när man är lite bakis, lite sjuk och med 5 timmar sömn i bagaget var ingen höjdare haha. Körde på ett tag men sen blev jag alldeles för hängig så gav upp! Skönt ändå att komma till gymmet. Är verkligen tröttast på jorden nu, så ska plugga lite och sen lägga mig och kolla på någon serie eller liknande!

Likes

Comments

Jag har varit sjuk några dagar, så idag var första passet på ett tag! Körde igenom ryggen och avslutade med en övning för sidan av magen och sen stretch. Det kändes ganska bra, men tror jag får vänta lite innan jag börjar köra kondition. Jag vill ju inte bli sjuk igen! Nu väntar släktmiddag och ikväll ska jag på skiva, 👋🏼

Likes

Comments

Mmm bästa frukosten! Fil, kiwi, chiafrön och müsli med té. Har sovit ganska lite, var på en skiva igår, men känner mig hyfsat pigg ändå! Har massa plugg att göra och vill hinna vila lite, så får se om jag hinner dra till gymmet en sväng under dagen... Inte tränat på ca en vecka så vore skönt att komma iväg på ett pass:)

Likes

Comments

Sitter och äter gröt med hallon och dricker kaffe. Himla tråkigt väder ute, men på något sätt ganska skönt med grått väder när man ändå måste sitta inne och plugga. Snart bär det av till skolan för en lektion, och sen ska jag till gymmet för att köra ett ben/ rumpa pass! Kan lägga passet lite senare. Resten av dagen blir det pluggpluggplugg..!

Likes

Comments

Idag körde jag ett magpass på gymmet! Jag gjorde fyra övningar efter varandra utan att vila och gjorde fyra set av varje övning. Avslutade med brutalbänken för att göra slut på det sista i magen! Efter det drog jag hem och gick på en prommis på 1h samtidigt som jag pratade i telefon med Bella hela vägen. Tiden går verkligen mycket snabbare när man pratar med någon under tiden! Passet:

Crunches på bosuboll med 5kg vikt

Sit- ups på bänk med 10kg

Siddrag med 20kg

x4

Brutalbänken x4

Likes

Comments

Var nu i förmiddags i stan och på hemvägen svängde jag förbi barista för att köpa lunch med hem! Kycklingsallad, jordgubb&lime smoothie och kaffe som ingick. Aldrig varit där förut men det var jättegott och bra priser, positivt överraskad! Dock inget café man kanske sitter på utan bättre att ta med. Låg i tc brevid pendeltågen typ! Nu måste jag snabba mig och äta upp, sen ska jag till skolan för en lektion och sen till gymmet för ett pass!

Likes

Comments

En lång dag som denna tog jag med mig en matlåda! Ville tipsa om denna, Frozypack. Locket innehåller någon vätska, och man lägger det i frysen över natten och så håller maten sig kall hela dagen. Perfekt när det börjar bli varmare och maten inte håller sig lika bra. Jag tror den fanns på designtorget eller liknande. Tips tips!

Likes

Comments