YOUR VOICE IS LIKE MUSIC TO MY EARS, WHISPER SOFTLY AND THE WORDS JUST DISAPPEARS -

Uppateringen har inte varit så bra denna helg.. Dåligt av mig men lördagen gick i ett. Var tvungen att gå upp vid 7 då vi skulle vara på plats vid 8 för att fixa och dona innan dem öppnade dörrarna vid 10. Vid 13 var allt slut och även jag var helt slut haha men var inte mer än att åka hem och äta och fräsha till sig förrens de var dags att åka till jobbet. Så slutade inte jobbet förrens halv 1 på natten. Så var rätt sliten igår när jag vakande. Så tog de väldigt lugnt igår.

-

Men idag är de en ny vecka med nya tag och nya ideér. En vecka som kommer bestå av massa dans och jobb. Ska även försöka ta lite mer outfit bilder, ska försöka ta några i morgon då de är nästan den enda lediga dagen jag har. För tycker de har varit alldeles för lite sånt här nu. Så dags att få i ordning på de igen.

Har precis ätit lite och suttit med lite mail. Ska fixa lite bilder till bloggen idag också och sen senare i eftermiddag är de dags för dans igen. Är supertaggad på att fortsätta träna inför tävligen i London så hoppas på en lika grym träning som i fredags.

Men hoppas ni får en bra start på denna vecka, så hörs vi senare!

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229