YESTERDAY ~

Hej alla fina✨

Hoppas eran helg har varit grym, min har varit så bra. Den har gått väldigt fort men den har varit så bra.

Har hunnit träffa min syster, varit inne i stan, shoppat lite samt att jag skrivit på kontrakt för nya lägenheten. Alltså åh vad jag ser framemot att flytta, ska bli så kul att få inreda och bara komma till ro. Så redan i morgon kommer jag hyra en bil och köra bort mina resväskor och kassar till den nya lägenheten hihi. Så taggad! ✨

~

Igår efter shoppingrundan gick jag förbi Creative Headz på Drottninggatan precis innan stängning för att hälsa på Olivia. Blev ett nice häng där ett tag medan dem plockade iordning innan dem stängde.

Älskar deras affärside och hur dem har inrett deras salonger. Så jag var bara tvungen att passa på att fota där inne💁🏼

Alltså denna rokoko soffa. Älskar denna design på soffor. Vill själv hitta en sån eller en rokoko fåtölj. Så drömmiga ✨

Blev även inbjuden till Creative Headz invigning till deras nya salong som ska öppna på Götgatan. Där även Olivia kommer börja jobba. ✨ Ska bli kul att gå!

En av dem mest skönaste människorna jag träffat! Han jobbar på Creative Headz på Drottninggatan. Alltid så glad haha.

Klassiska fotobilden i spegeln✨

Dagen igår avslutades med bio. Gick på den senaste Spiderman, den var bra men tyckte det blev lite överdrivet ibland. Men den var ändå se värd kan jag tycka!

~

Nu ska jag göra mig i ordning då jag snart ska ut till Liljeholmens för att umgås med min syster och Sandra. Blev inbjuden till deras brunch idag, så ska bli mysigt att umgås med dem innan min syster åker hem igen ❣️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229