WINDY DREAM ~

// Blus - GinaTricot // Fake läder Kjol - Zara // Väska - Nelly.com // Halsband - Emma Israelsson //

✨💫✨

Förra veckan när jag var på stan med Sofie var vi inne på Zara vid Stureplan och alltså wow vad mycket fint de fått in. Vill ha Såå mycket där haha.

Både jag och Sofie föll för deras fake läder kollektion - denna kjol blev en självklarhet. Älskar den! Sofie köpte en galet snygg klänning med puffärmar. Älskar när man hittar sånna självklara plagg och jag kan lova att denna kjol kommer bli min To Go kjol denna höst!

~

MEN torsdag Babes?
Hur sjukt fort kan veckorna gå egentligen? Men jag tycker ändå det är skönt då jag varit så trött och haft sån huvudvärk de senaste dagarna - så helgen kommer precis perfekt.
Denna helg kommer bli lugn och skön, har lite saker inplanerat men tänker också låta den komma som den gör, ska bli rätt dåligt väder i helgen så vill bara mysa runt hemma och njuta av det lediga dagarna.

Men först ska jag ta mig igenom denna torsdag, har en rätt tuff förmiddag att se framemot men hoppas på att eftermiddagen kommer vara lite lugnare och att inte mötena drar ut på tiden, för vill hinna gå på mina pass.

Men det återstår att se. Hur eller hur så hoppas jag att ni får en härlig torsdag!

Pusssss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229