WHITE WALLS ~

Tänkte jag kund köra fem saker ni kanske inte visste om mig. Var länge sen jag skrev något sånt här så tänkte jag kunde göra de, tycker sånt är kul att läsa själv också. Så here we go:


- gillar inte att använd jeans, bland de värsta jag vet är strumpbyxor. Tycker inte om när de sitter åt på benen, trivs bäst på våren/sommaren då jag slipper använda sånt.

- har ett ärr på min kind som jag haft sen jag var 1 dag gammal, hade så vassa naglar så jag råkade riva mig på kinden och blev tydligen rätt djupt så fick ett ärr.

- är rädd för långa korridorer med dörrar. Får panik av att bara tänka på de, har haft de som en fobi sen jag var väldigt liten. Minns när pappa hade sin replokal längst ner i en källare i en stor byggnad. Och de var långa korridorer med en massa dörrar och de var så obehagligt då de nästan jämt var mörkt och lamporna gick på timer så när man gick där kunde dem helt plötsligt slockna och de blev verkligen bläck svart och jaa jag blev ärrad ifrån de. Var typ 5 år om inte yngre.. Haha

- varje kväll innan jag ska lägga mig så måste jag kolla varje hörn i rummet samt dra ut sängen för att kolla så de inte finns några kryp.. Haha stört ju men de är sant!

- har aldrig läst en bok men skulle vilja skriva en. Låter logiskt eller hur? Haha. Nej men de är sant, har inte någonsin läst en bok i mitt liv. Men skulle gärna vilja skriva en bok, har så mycket fantasi som skulle kunna bli en bra bok.

~

Så nu vet ni 5 saker om mig, ni kanske redan visste dem eller så fick ni lära er 5 nya saker om mig. Då jag inte är så öppen i min blogg om känslor ovh annat så tänkte jag att de kan vara kul att veta lite privata saker om mig. Är rätt hemlighetsfull av mig annars men vill även att ni ska veta lite mer vem jag är också. Hoppas ni tycker de är lika kul som jag!

X.

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Alltid kul med sånna här inlägg!nouw.com/jossanj
emmyannajasmin
emmyannajasmin,
Åh va bra, de är kul att höra! nouw.com/emmyannajasmin
JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Hittade din blogg nyss och tycker redan den är super!nouw.com/jenniferignatius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229