Godmorgon finisar

Tisdag och jag säger som alltid, veckans onödigaste dag.. Var så sjukt trött idag när jag vakande att jag fattade knappt vad som hände när klockan ringde haha. Var verkligen helt förbi inte så konstigt heller då jag somnade sent igår då jag började packa samt fixa en lista på vad jag skulle ha med mig till London så jag inte glömmer något. Usch vad tråkigt de är att packa alltså.. tar sån tid och jag har ingen aning om vad jag vill ha med mig för kläder och framför allt inte vilket jacka jag ska ha på mig? Ilandsproblem? Ja de kan man säga haha.

Efter jobbet igår hann jag inte mer än hem och byta om för att sen åka vidare till danslokalen för att träna inför tävlingen i London vilket resulterade över 3 timmar.. Alltså har sån träningsvärk idag och vi ska även öva idag så kommer va helt färdig i kroppen ikväll om jag har denna träningsvärk nu och den lär ju bara bli värre.. Men så värt de, är ju sån skön känsla efteråt ju!

Idag står de först jobb på schemat som sagt, sen blir de hem och byta om för att sen åka till danslokalen för att träna, sen måste jag fixa och inhandla de sista till resan så allt är gjort då jag inte kommer ha någon tid till de på onsdagen.

Så kommer min dag se ut, önskar er en bra tisdag trots att de är den tråkigaste dagen på hela veckan.. Men de går ju alltid göra de bästa av dagen ju. Ha de bra alla fina iallafall, så hörs vi under dagen!

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229