WE ALL HAVE FAVORITES ~

Några produkter, items som jag håller högt. Skorna är en klar favorit och längtar verkligen tills de blir varmare grader ute så jag kan använda dem igen. Har dem även i Beige också, så fina och så otroligt sköna. Dem kommer ifrån Nelly och är även från nellys egna märke.

Sen min väska från RiversIsland. Den har dykt upp ett par gånger den senaste tiden och de lär den göra en hel del framöver också.

Sen ser ni 3 produkter ifrån Chanel som jag inte går en dag utan. De ena är ett rouge och den andra är ett puder fast i en créme form. (Tror jag kan ha visat den innan, så om ni klickar in på Skönhets Produkter bland mina kategorier så hittar ni säkert den där. ) Sist ser ni en borste som är till de pudret som jag nämnde sist. Den är nog bland den bästa borste jag haft, den är så mjuk och lätt att använda. Så de var ingen tvekan om att den skulle få vara med bland mina favoriter.

Kanske ska göra ett inlägg om hur jag applicerar de pudret? Och hur fin den är när dem kommer på hunden. Jag använder den lite som contouring. Så kanske kan vara kul att se?

x.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229