VILKEN RESA ~

Godmorgon finisar 🌼

Alltså vilken resa.. usch vad jag var förstörd igår. Flygresan var verkligen hemsk. Gick upp halv 3 igår natt, då vi skulle befinna oss på Arlanda vid kl 04.

Planet gick vid klockan 06.00 MEN det var något strul så vi fick vänta ett tag i planet innan vi kunde lyfta.. Vi mellanlandade i Danmark, där vi hann äta lite frukost innan det bar av till Island. Och alltså, USCH vilka dåliga säten och resan skulle ta 3-4 timmar men det kändes som 10 timmar. Trodde på riktigt aldrig vi skulle komma fram.

Väl framme så stod vi nog i ca en halvtimme och väntade på vårat bagage.. inte nog med det magen var mer eller mindre tom och vi hade 1 timmes bussresa framför oss tills vi skulle komma fram till hotellet.

Sen hade vi ett möte i ca 40 min innan vi fick äta.. alltså var SÅ hungrig att jag nästa åt upp själva tallriken också haha.

MEN sen hade vi fritid, så vi bestämde oss för att gå in till själva city. Tyvärr var vädret inte det bästa då det verkligen regnade brutalt, så vi hängde mer eller mindre på Joe & The Juice hela eftermiddagen tills vi var oss tillbaka till hotellet.

🌼

Så första dagen här på Island var väldigt speciell men kul hade vi ändå. Vi försökte hela tiden göra det bästa av situationen✨

Men idag ska vi på en konferens fram till eftermiddagen, sen ikväll ska vi bada i dem varma källorna. Ska bli så kul!

Ska försöka fota lite så ni får se bilder. Men hoppas ni får en bra onsdag så ses vi här under dagen!

🌼

Gillar

Kommentarer

amandaornebring
amandaornebring,
Haha Joe and the Juice till räddning <3nouw.com/amandaornebring
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229