Hej alla fina🌾

Vilken power helg jag har haft!! Har haft sÄ sÄ kul, en helg fylld med skratt, spontana hÀndelser samt med en massa hÀrlig energi.

I fredags efter jobbet mötte jag upp Linnéa för att gÄ pÄ fotbollscupen Hillsong höll i sen efter det blev det en spontan drink pÄ Odenplan. SÄ mysigt och sÄ kul.

I lördags hann jag ta vara pĂ„ solen ett tag innan det blev en vĂ€ldigt spontan trip till VĂ€rmdö. HĂ€ngde med Elissa dit för en grillkvĂ€ll med ett hĂ€rligt gĂ€ng. Vilket slutade med att vi kom inte hem förens 07.00 pĂ„ morgonen .. haha alltsĂ„ pĂ„ riktigt har inte varit ute sĂ„ sen jag gick gymnasiet typ. Men SÅ kul jag hade. En kvĂ€ll fylld med god mat, bra musik, skratt och sĂ„ klart ett riktigt hĂ€rligt gĂ€ng.

I gÄr, (söndag, veckans bÀsta dag har det blivit för min del) sÄ var det dags för Hillsong. Trots att jag kom hem pÄ morgonen och inte sovit mÄnga timmar dÀr sÄ var det bara en sjÀlvklarhet att ÀndÄ ta sig till Hillsong.

Man blir aldrig besviken, vilken POWER kvÀll. En kvÀll fylld med kÀrlek, inspiration och en lÀttnad pÄ att allt kommer ordna sig bara man vÄgar lÀgga allt i Guds hand.

AlltsÄ wow. Efter det var det dags för After Church, vi höll till i parken intill dÀr det blev grill, skön musik och ett riktigt hÀrlig hÀng.

Detta var pÄ riktigt en av dem roligaste helgerna denna sommar. SÄ spontan!

B Ä S T A!

Har lite bilder ifrÄn helgen som kommer komma upp senare ikvÀll. SÄ hÄll utkik!

🌾

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229