VECKANS PLANER ~

Lazy mornings like This <3

~

Hej alla fina,

Det har gått några dagar sen sist nu.. inte bra men att komma tillbaka efter en vecka ledighet tog verkligen sin tid att få i ordning på allt på jobbet igen.. vilket resulterade trötthet tyvärr.

Men nu har jag fått bättre struktur på det igen, så nu är jag tillbaka haha.

Mitt snygga datorskal ifrån CaseApp ✨

~

Nu väntas en ny vecka med nya tag. Har insett att min kalender är viktigare än någonsin då jag har rätt mycket att göra i veckan samt framöver som måste skrivas upp så ska idag försöka sitta så mycket det går med att skriva ner allt.

Har lite roliga saker som händer framöver samt en hel del viktiga saker som jag inte får glömma bort. Har en tendens att dubbelboka mig.. Men nu ska det bli som sagt ändring på det hahaMobilskal - iDeal Of Sweden ✨

~


Såhär kommer lite av veckan att se ut. Har lite fler saker som händer men då det inte är helt bokat än så ville jag inte skriva upp det här än. 


Veckans planer:

💫 Måndag : Jobb och efter jobbet ska jag träna så jag hinner det innan jag ska In till stan för att möta upp min fina faster <3

💫 Tisdag : Jobb och sen ska jag ha mitt första pt pass på gymmet. Som jag längtar, är så taggad på att få riktig hjälp med att komma igång med min träning. 

💫 Onsdag: Jobbet väntar i sin vanliga ordning och efter det så ska jag som det ser ut träffa min farbror som är här uppe i huvudstaden. Ska eventuellt på ett event också!

💫 Torsdag: Jobb och träning. Ska träffa Linnéa också som det ser ut efter jobbet❣️ Jag hoppas verkligen det blir av då vi har så mycket kul att prata om efter Chamonix resan haha.

💫 Fredag : Har inga speciella planer mer än jobb och träning.

💫 Lördag: Blir det träning på morgonen sen senare ska jag in till stan för att möta upp några vänner för en sen lunch är tanken. Sen väntas en myskväll.

💫 Söndag: Tvättid på morgonen och ett pass på gymmet tänkte jag börja den dagen med. Sen som det ser ut ska jag även förbi Hillsong på kvällen 💫

Så ser min vecka ut just nu, sen kan den alltid ändras men ser framemot den. Men nu väntas veckans första jobbdag, jag önskar er alla en fin måndag så ses vi här under dagen!

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229