UR MIN LOOKBOOK ~

Hej babes,

Fredag idag och jag älskar det. Ska bli så skönt med helg och jag ska i helgen hänga med en massa vänner som jag ser framemot så mycket.

Ikväll ska jag hänga med Linnea, Gabi och Hanna, vi ska äta middag och sen blir det nog att gå ut en sväng efter och sen imorgon blir det eventuellt träning och sen senare på kvällen ska jag ut och äta med ett annat tjejgäng. Så ser verkligen framemot helgen, hoppas också på att hinna umgås med min favorit lite också.

🖤

Här ovan är ”lite” bilder från bl.a. min lookbook. Tänkte det var lite kul att titta igenom samt att jag hoppas det kan inspirera också. Det är ett blandade bilder så det är bilder från 2017, 2018, 2019.


Just nu befinner jag mig på jobbet, men inte länge till då jag snart äntligen slutar. Måste handla och göra lite ärenden innan jag åker hem så ska stanna till i Liljeholmen.

Tänkte sen sitta och göra klart mina Moodboard när jag kommer hem, satt hela kvällen igår så tänkte fortsätta med det. Gör dessa Moodboards till kommande händelser som jag desvärre inte kan berätta så mycket om just nu.. men inom en framtid hoppas jag på att kunna berätta mer.

Sen senare ikväll ska jag som sagt till Kungsholmen för att träffa mina vänner. Hur ser er fredag ut?

🖤


Pusss

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
underbara bilder 💛
nouw.com/emmaakarlegrund
Isabelleolstam
Isabelleolstam,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229