TRE AV MINA FAVORIT DESIGNERS ~

Dolce Gabbana är ett märke jag gillade redan som liten men som jag sen växte ifrån lite eller tänkte inte på så mycket.

Men nu på dem senaste åren har jag blivit så fast i deras kollektioner med alla guld detaljer, blommor och pärlor. Finns verkligen inget negativt och säga mer än att deras kollektioner är en D R Ö M.

Balmain är ju en självklar favorit också. Älskar det nytänkande och inspirerande kollektioner med alla tassles och pärlor i mängder. Så magiskt fint.

Finns nog ingen kollektion som jag ogillar. Utan alla är så klockrena jämt. Så magiskt fina!!

Till sist mitt absoluta favorit designer, Chanel.

Magiska kollektioner som verkligen alltid får mig att bli ännu mer fast i märket. Dem lyckas alltid, och jag gillar att dem har mycket originellt och ”typiskt” kvar i deras kollektioner men hur dem även gör mycket nya inslag och modernare över det.

Jag är ju helt fast för blusar, brodyrer, spets och pärlor och fjädrar. Och Chanel har ju allt det där i sina kollektioner så inte så konstigt att jag gillar deras kollektioner 💫

~

Ni ser nog ett sammanhang i dessa märken och ser varför jag gillar dem? Jag älskar som sagt allt som har med glitter och strass att göra. Har gjort det sen jag var liten och har alltid velat ha jackor, väskor, tröjor, byxor och jaa allt med just snygga detaljer som glitter, strass med silver eller guld detaljer.

Love it.

💫

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229