TORSDAG MORGON ~

Godmorgon Babes,

Här har det ekat tomt snart en vecka.. men har haft fullt upp sen helgen samt att min trötthet har varit över det vanliga men nu äntligen börjar det vända och jag har börjat återgå till en normal dygnsrytm.

Som ni vet så var jag i både Mora och Sälen i helgen - det var en av de bästa helgerna jag haft detta år!! Att få umgås med några favoriter och få möjligen att uppleva en del av sälens fjäll på hösten var verkligen SÅ KUL. Är verkligen tacksam.

Kommer under morgondagen lägga upp lite bilder från helgen, ber om ursäkt för att det har dröjt och dröjer men försöker först och främst tänka på min hälsa då jag fortfarande inte är helt stabil än och så fort jag stressar så rivs det upp väldigt fort igen i magen. Så måste vara försiktig.

Men jag vet att ni förstår, ni är alltid så fina <3


Nu befinner jag mig på jobbet och har en del som jag måste styra med. Är alltid lite extra stressigt på morgonen då det är en del som måste förberedas men det går nog rätt fort.

Senare blir det möten men efter det så ska jag träffa upp Sofie på stan för att strosa lite på stan samt ta en kaffe på något café. Så mysigt- behöver det!

Men hoppas ni får en bra torsdag Babes,
Så hörs vi senare <3


Pussssss

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Hoppas du får en toppen torsdag vännen 🖤nouw.com/emmaakarlegrund
ellenholmberg
ellenholmberg,
Ha en bra dag!!🥰nouw.com/ellenholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229