TODAY’S PLANS AND WHAT I WOULD LIKE TO DO/HAVE RIGHT NOW ~

// BH - Hunkemöller // Sidenmorgonrock - H&M //

🖤

Godmorgon darlings,

Hoppas ni mår bra och att ni haft en bra vecka hittills <3

Jag har haft en känsloblandad vecka, hade en tuff start på veckan men nu har de varit 3 riktigt lugna och sköna dagar vilket har varit dröm. Men har också träffat vänner, strosat runt på stan, städat, tvättat och allt som tillhör att vara hemma. Och nu är veckans bästa dag här ~ Torsdag.

Älskar torsdagar, har sagt det innan också men gillar verkligen känslan som kommer med torsdagar. Att veta att de är en dag kvar till fredag och sen gå på helg - hur kan man inte gilla det? Ser framemot att ha en mysig hemma kväll och bara ta det lugnt i soffan - se en julfilm och bara mysa.

🕊

Men först efter jobbet har jag lite ärenden som måste göras, jag hoppas dem går fort men har en känsla att jag kommer fastna i butikerna haha.. brukar bli så. Finns så mycket snyggt just nu samt alla dessa Black Friday erbjudanden gör det ju inte lättare att hålla emot..
Så finns stor risk för lite shopping idag.

🖤

Men nu tänkte jag göra ett inlägg som jag gjort ett par gånger innan ~ vad jag drömmer om just nu. Tycker själv sånt är roligt och läsa samt att jag blir inspirerad av alla bilder.
Bilderna jag kommer använda mig av är ifrån We Heart It. Ett av mina favorit kanaler att söka inspiration på.


Blommor.. blommor är verkligen något jag aldrig kan få nog av - speciellt rosor. Just nu skulle jag vilja fylla mitt hem med vita rosor - tycker det passar lite extra denna årstid då det är vinter.

Finns inget bättre än att fylla sitt hem med nya blommor, det är för mig lite vardags lyx - det gillar jag.

🕊

Drömmer om att köpa lägenhet.. något i denna stil är ju dröm. Högt i tak, vitt, marmor, kakelugn, gamla trägolv och ja ni ser ju bara hur magiska dessa rum är.

🕊

Blusar med puffärmar som är transparenta är något jag blivit helt fast vid. Skulle väldigt gärna vilja ha dessa två vita ni ser på bilderna ovan - speciellt den högra med pärlknapparna på ärmarna. Såå magiskt fint på alla sätt.

Man känner sig som en söt bakelse när man strosar runt med sånna här blusar vilket jag älskar. Man kan klä det både gulligt, klassiskt och rockigt. Eller varför inte mixa alla de stilarna tillsammans?

Så galet snyggt!

🕊

Mönstrade strumpbyxor,

Yes det är verkligen något jag ska införskaffa mig. Tycker det är så snyggt!

🕊

Drömhus,

Ja i framtiden så vill jag verkligen bo i hus, har nog lite för högs krav på hur jag vill bo egentligen.. men skulle verkligen kunna bo såhär som på bilderna ovan haha.. ja ni ser ju, kanske kommer förbli en dröm men tänker leva på den drömmen iallafall.

Titta bara huset på den vänstra bilden ~ älskar!

🕊

Coffee break ~ skulle gärna befinna mig på ett mysigt café just nu och dricka en god kopp kaffe med någon favorit.

🕊

Guldsmycken, får man någonsin nog av det?
Nej jag tror inte de. Det är så vackert och så elegant på så många sätt.

🕊

Varmare grander,
Yes please!!!!

Drömmer mig bort till en plats någonstans i världen ~ gärna maldiverna. Där man kan få njuta av d- vitamin och vakna upp av att solen lyser in i rummet och mötas av de kristallblå havet när man kliver ut på balkongen.

Hade gärna befunnit mig på någon av dessa platser ni ser på bilderna ovan ~ drömmen.

🕊

Vita kläder,

Det är något jag vill verkligen vill börja bära mer. Så fräscht och stilrent på så många sätt. I detta vintermörker så skulle vita plagg verkligen lysa upp den gråa vardagen.

Så fint!

🕊

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,
Så drömmigt! <3nouw.com/matildakz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229