TIPS & PLANER ~

Vill rekommendera er om denna produkt ifrån Isabella Löwengrips hudvårdsprodukter. Detta är en Facial mist som man sprutar i ansiktet. Den återfuktar huden, samt att man känner sig så mycket fräschare och piggare i hyn OCH den funkar perfekt även om man ha smink på sig.

Hur bra? ✨

I Love IT.

Använder den varje dag och får inte nog av den. En favorit bland mina hudvårdsprodukter, helt klart!

🌸

Hej förresten finisar,

Hoppas ni har haft en bra start på helgen. Min började bra trots att jag hade lite migrän igår. Men åkte hem efter jobbet och vilade ett tag vilket hjälpte mycket.

Sen åkte jag in till TC och mötte upp Linnéa då vi skulle till Kristineberg för kolla på fotbollscupen Hillsong höll i. Vi hängde där ett tag tills vi åkte vidare lite spontant till Odenplan där vi satte oss på en uteservering. Så mysigt och vara snacka och dricka gott. Så glad att jag har henne.

🌸

Idag tog jag mig en sovmorgon, har gjort mig frukost och kollat på face- Off. Älskar det programmet, blir verkligen så fascinerad av hur dem kan skapa så sjukt grymma masker.

Ska straxt börja städa så jag har det gjort för att sen kunna lägga mig på balkongen och sola ett tag då Sthlm bjuder på sol idag😍

Hoppas ni får en bra lördag alla fina, så ses vi här under dagen!

🌸

Right Now.

Gillar

Kommentarer

jenniifersplace
jenniifersplace,
Aldrig provat den men nu blir man ju nyfiken. Älskar torrschampot från LCC! 😊nouw.com/jenniifersplace
amandadellien
amandadellien,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229