Vaknade upp på Öland idag, sover alltid så otroligt djupt här så nästan omöjligt för mig att vakna till larm men tror att jag slappnar av på ett helt annat sätt här så där av min djupa sömn.

Sitter just nu och dricker mitt kaffe medans jag skriver detta inlägg, hade hoppats på bättre väder men solen lyser lite iallafall och de finns hopp om att de kan spricka upp.

Började iallafall dagen med att stiga upp vid 08 för att klä på mig träningskläder samt borsta tänderna för att sen gå på en morgonpromenad.

Så skönt att komma upp tidigt trots att man är trött.

Väl ute på promenaden kunde jag inte motstå att fota lite på den vackra miljön här. Jag är en statstjej men Öland får mig att älska landet. Så otroligt vackert och harmoniskt på alla sätt, får alltid ett nytt perspektiv på saker samt att jag känner efter vad jag verkligen vill göra här i livet.

Blir alltid mer målinriktad och att jag tänker följa mina drömmar även om de är en tuff väg att gå. Blir alltid så produktiv här på Öland på något sätt, älskar de!

Väl hemma igen efter promenaden var jag tvungen att ta på mig en tröja då det var lite kallt ute. Blåste nämligen så oavsätt om man kommer upp i ett högt tempo när man går så kvittar de när de blåser tycker jag man är fortfarande kall.

Så jag tog på mig min nya Hoodie som dessutom har min pappas gamla band logga på. Älskar den, så galet skön och även så snygg också.

Sen en mysig frukost blev de med familjen <3

Blir alltid en frukostbuffé, de är standard när man är hemma. De fixar och donar och idag blev de pannkakor, jordgubbar, ölandslimpa, yoghurt och en massa annat. Drömmigt att starta dagen såhär.

Trots blåsten så bestämde vi oss för att sitta ute. De var dock inte lika kallt där trots allt vilket var skönt.

~

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe för att sen hoppa in i duschen för att sen göra mig i ordning. Vi tänkte nämligen åka runt lite här på Öland, så tänker jag ska fota lite då också.

Så vi hörs senare, tills dess får ni ha en bra onsdag Babes!

Pusssss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229