THE REASON WHY I’VE BEEN AWAY ~

Tacksam för henne, för min lilla syster, min bättre hälft.

🖤

Hej mina favoriter,

Hoppas ni mår bra och att ni haft en grymt bra start på veckan!

Jag har haft sån otur att jag åkte på halsfluss förra veckan så har legat i feber och allt som kommer till halsfluss.. så typiskt. Men nu är jag på fötterna igen och jag är mycket piggare efter att jag går på penicillin och kommer göra det några till dagar, hellre de så jag vet att jag blir helt frisk.

Jag har en mycket lugnare vecka på jobbet vilket är skönt med tanke på de senaste veckorna.. men jobbar bara till imorgon sen har jag lång helg vilket jag ser framemot. Åker till Gotland på torsdag och sen till Oskarshamn på lördag så ska bli mysigt att träffa familjen även denna helg.

Har som sagt legat inne de stora delarna av dagarna så har inte hänt så mycket då jag varit sjuk men nu hoppas jag VERKLIGEN att jag slipper åka på något. Vill vara pigg och frisk då jag har roliga saker som händer de kommande veckorna SAMT roliga samarbeten som vill komma igång med.

Ska efter jobbet göra några ärenden på stan innan jag åker hem, hoppas på att få tag i en tvättid ikväll så jag kan få sånt gjort. Har också Mail och annat som måste göras eftersom jag inte haft styrka/ ork att sitta med det när jag varit sjuk.

Men hoppas ni får en mysig tisdag i detta fantastiska höstväder, så hörs vi antingen senare eller imorgon!

Pusssss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229