Ni som följer min blogg kanske har märkt att jag är rätt privat av mig, har nämligen väldigt svårt att vara öppen med mina känslor och mitt privata liv då jag alltid har ansett att folk som inte känner mig privat inte har med mitt privata liv att göra. ( Inget illa menat alls <3 Utan är bara väldigt försiktig att släppa in folk på djupet).


Men eftersom jag vill att ni ska lära känna mig så ska jag försöka bli bättre på det här med att dela med mig om mina tankar och känslor här på bloggen då jag känner att jag vill förmedla mer och sen att det även kan var skönt att bara få skriva av sig om allt mellan himmel och jord.


Så från och med nu ska jag öppna upp mig lite mer om vad som händer i mitt liv, samt om mina känslor och tankar. Har hänt rätt mycket i mitt liv, väldigt blandade saker. Har gått igenom några riktigt tuffa år och stunder i mitt liv men har även upplevt så mycket roliga och fantastiska saker som påverkat mig genom att jag vuxit som person samt att jag vågar tro på min drömmar.


Vill dela med mig av allt till er, har några idéer på inlägg som jag ska försöka få upp här på bloggen.. Vill berätta om saker jag gått igenom som kanske kan hjälpa eller inspirera andra att våga tro på sig själv även om man går igenom en jobbig tid i livet.


Ta hand om er alla fina och håll utkik här på bloggen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229