SUMMER FRECKLES AND MY WHITE DRESS ~

Hej finisar,

Vilken helg jag haft, den har verkligen varit välbehövlig och speciellt att jag fått spendera tid med min familj <3 uppskattar verkligen att sitta och prata, skratta eller bara att få veta att de är nära trots att vi inte är i samma rum. Har även träffat min farmor igår innan jag åkte hem till Stockholm, fick pannkaks lunch hos henne och inte nog med de - blir ju alltid en massa fika också haha. Men så mysigt att gå spendera tid med henne <3

Nu är de måndag igen, trött är bara förnamnet.. kom hem sent igår så somnade först vid kl. 01.00 och idag ringde klockan 06.20 så blev inte många timmars sömn.

Men nu är jag påväg in till stan, slutade precis jobbet så ska möta upp mina föräldrar ett tag innan de åker hem till Oskarshamn igen, de körde upp mig till Sthlm igår nämligen <3 Senare ikväll har jag tvättid.. finns roligare saker men de är ett måste nu när man varit borta över helgen, men mer än så har jag inte planerat men känner att de är rätt skönt då jag är trött så att få komma hem och bara vara ska bli skönt.

Resten av veckan så har jag träning inbokat, hämta ut paket, ska på Lollapalooza på fredag, alltså SÅ PEPP!! Ska se LANA DEL REY, har drömt att se henne live i flera år och nu på fredag ska jag det - DRÖM. Sen ska även Billie Eilish och Travis Scott bli sjukt kul att se, så ser framemot fredag. Ska även träffa Linnéa i veckan och även Louise.
Sen på söndag ska jag få håret uppfräschat, då jag på fredag veckan efter går på semester så vill jag vara lite semester fin i håret.

Så har lite inbokat i veckan trots allt, men hoppas ni får en bra start på veckan Babes. Så hörs vi senare!

Pusssss

// Klänning - Zara //

Gillar

Kommentarer

freedomfights
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Du är så sjukt vacker!! nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229