STREET FLOWERS ~

Ni som känner mig väldigt väl vet hur mycket jag älskar blommor <3 och nu när det är sommar, så blir jag helt lyrisk över alla vackra blommor runt om och överallt haha.
🌸
Här ovan har ni också en bättre bild på min snygga väska ifrån Ur&Penn. Har använt den väldigt flitigt den senaste veckan, gillar den då den är så stilren och enkel. Funkar i alla lägen helt enkelt✨
( I samarbete med Ur&Penn )

Min morgon var stressig idag då jag råkade försova mig med 1 TIMME ?!? Men gjorde mig i ordning på 20 min knappt det ens haha så hann ändå i tid. Vilket var skönt!
Igår körde vi ert hårt ATC pass ute, kände hur trött jag var då jag inte fått så mycket sömn dom senaste nätterna. Men det gick ändå bra, tog det lite lugnt också.
Nu är jag på jobbet och har typ 4 timmar kvar tills jag slutar, hela eftermiddagen kommer bestå av planering och pappersarbeten som måste vara klara senast måndag.
Efter jobbet ska jag förmodligen till gymmet igen, måste också städa idag då lägenheten är kaos med alla resväskor efter helgen.. men vardagssysslor som måste göras.

Måste förövrigt bara säga att jag älskar vädret, det är ju så sjukt fint och verkligen som att vara utomlands just nu. Riktigt tropisk värme. Älskar det , så jag hoppas att jag till helgen får några timmars sol i någon park ✨

Jag önskar er en fin onsdag!
X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229