SOM EN MARÄNG ~

// Blus - GinaTricot // Kjol - Berska // Kängor - DinSko // Väska - Köpt på Sellpy // Solglasögon - Ur&Penn //

Har helt missat att visa denna outfit, den är för några veckor sen men älskar den. Är helt förälskad i denna drömiga blus som är ifrån GinaTricot - känner mig som en maräng när jag strosar runt i den. Så fin <3

~

Ä n t l i g e n - fredag!!

Känner att efter denna vecka så behöver jag all sömn jag kan få - tråkigt kanske men behöver verkligen de. Har inte riktigt hunnit återhämta mig efter helgen men wow vad jag kan leva på den helgen ett bra tag framöver. Hade verkligen SÅ kul.

Så idag efter jobbet blir det en lång pw har jag tänkt och sen ska jag bara ha en skön hemmakväll. Har lite som måste göras - svara Mail, fota, redigera m.m. Så det tänker jag fokusera på i kväll.

Sen imorgon - lördag ska jag först på ett 3D pass i Hammarby sjöstad och sen senare ska jag träffa Sofie <3 Vi får se vad vi hittar på - blir ofta väldigt spontant.

Sen på söndag ska jag fika på stan med Linnéa <3 och sen senare ska vi gå på Hillsong. Så mysigt - var länge sen sist jag var där så det ska bli kul.

Utöver detta så vet jag inte vad som händer mer i helgen men har lite små planer viket är ändå rätt skönt, jag tänkt att försöka ta igen sömn men ska låta helgen också komma som den gör så vi får se vad som mer händer i helgen.

Men hoppas ni får en bra fredag Babes,

Så hörs vi!

Pusssssss

Gillar

Kommentarer

Chanapha
Chanapha,
Älskar din outfit! Så snygg <3nouw.com/chanapha
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Snyggt! Älskar blusennouw.com/fredrikapersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229