SNAPSHOTS ~

Hej darlings,

Long time no seeing!

Hoppas allt är bra med er, har saknat att skriva här. Känns så tomt då detta är något jag älskar att göra.

Men jag åkte hem ifrån Öland i lördags och var hemma i Oskarshamn över natten innan bilen åkte hem till Stockholm. Blev faktiskt en spontan kväll i lördags då jag och min syster och Olivia drog till Badholmen i Oskarshamn.

Kvällen bestod av massa skratt och dans. En riktigt grym girls night out, spontant är ju alltid det bästa!

Väl söndagen åkte bilen till Stockholm och jag sov för det mesta hela vägen. Var så trött från kvällen innan då det blev sent. Men så värt, blev en god islatte på vägen också ✨


Vi kom hem till Stockholm på eftermiddagen så jag och mamma och pappa bestämde oss för att gå till Hillsong. Så bytte om lite snabbt. Var nämligen så extremt länge sen jag var där så kände att det skulle vara skönt att komma dit. Är en viss känsla där, går inte beskriva då man blir så glad av att vara där. Så blev en blev en mysig kväll <3

Stockholm <3

Blev bara en kort visit hemma i Stockholm, detta var min första arbetsvecka efter semestern men tyvärr så har jag dom senaste dagarna haft så extremt ont i min mage. Har problem med magkatarr så dagarna på jobbet har inte varit roliga alls.. så jag jobbade bara måndag och tisdag denna vecka då jag behövde vila min mage. Behöver börja lyssna på min kropp så valde att sjukskriva mig onsdag för att vara hemma och bara ta det lugnt. Man kan pressa sig mycket men jag lärt mig att det är viktigt att lyssna på kroppen då det är varningstecken på att det kommer inte bli bättre om du inte börjar ta det lugnt.

Så jag bestämde mig även sen att vara hemma resten av veckan för att verkligen komma ner i varv och få magen att lugna ner sig så jag följde med mamma och pappa hem till Småland för att få komma ifrån ett tag. Så skönt och välbehövligt, trots att magen fortfarande gör ont så är det skönt att få vara med familjen och eftersom jag ändå skulle på bröllop nu i helgen på Öland så känns det skönt att få vila upp mig än att stressa hem sent ikväll till Småland.

Så nu befinner jag mig på Öland med min familj i sommarhuset. Här kan jag komma ner i varv och mår verkligen bra här. Att få bli lite omhändertagen av min familj några dagar är guldvärt då man kan slappna av lite mer.

Så nu väntas en skön dag här på Öland, hoppas ni får en fin fredag också finisar!

X.

Magisk himmel det är här på Öland. Dessa bilder är ifrån igår kväll <3

Gillar

Kommentarer

torres
torres,
Så mycket fina bilder <3nouw.com/torres
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229