.. Skulle verkligen behöva ett par nya vita sneakers. Men tänker vänta med det tills våren är här då jag inte helst vill skita ner dem det första jag gör då vädret är så fram och tillbaka just nu.

.. Skulle verkligen vilja resa till Paris. En stad jag drömt om att åka till i flera år nu, så en resa dit skulle jag inte tacka nej till.

.. Vill i förskaffa mig lite mer gröna små växter till lägenheten. Tycker det ser så hemtrevligt och mysigt ut med en massa gröna små växter. Får åka in till inne stan i helgen och kolla lite.

.. En ny stor svart väska är något jag skulle vilja ha. Helst någon av dem ovan.. Men det förblir en dröm ett tag till men ska se om jag hittar någon annan fin enkel svart väska i en bra storlek så man får plats med allt. Behöver inte vara någon dyr utan tycker det finns många fina som håller ett bra pris ändå.

.. Skulle vilja hitta några fina enkla tavlor. Här ovan på bilderna ser ni några jag gärna skulle vilja ha. Har alltid gillat Prada tavlan, men skulle nog helst vilja ha den i svartvitt istället för guld och sen vill jag ha en världskarta men den får gärna vara i guld som på den vänstra bilden ovan. Tycker det är så fint!

.. En guld klocka, hur fint är inte det? Här ovan ser ni två enkel fina klockor i guld men den ena ha svart tavla och den andra vit. Svårt val om jag skulle säga det själv, helst vill man ju ha en av varje.. Men en guld klocka vill jag verkligen införskaffa mig. Skulle behöva en klocka nu när jag jobbar. Så får se, Ur&Penn brukar ha fina enkla klockor till bra pris. Kanske får bli en där ifrån.

~
(Bilder lånade ifrån We Heart It & Pinterest )

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229