Godmorgon eller förmiddag är mer passande nu kanske? Men hoppas ni mår bra Babes <3

Jag är sönder bränd.. eller ja kanske inte sönder men är väldigt bränd haha. Igår var det ju Sveriges Nationaldag och den spenderades ute på Djurgården med min lilla syster och Olivia. Så mysigt, det var ju verkligen sommar igår så vi skulle ta vara på solen tänkte vi så vi låg ute på Djurgården hela dagen - solade samt att vi hade med oss massa gott att äta. Så mysig dag men det gav ju resultatet av att man brände sig haha.

Nu har jag gjort mig frukost och efter jag ätit så måste jag göra mig i ordning då jag ska till Olivia - hon ska hjälpa mig att fota ett samarbete ( det kommer komma upp senare idag eller i morgon ) men har lite bråttom då vi sen ska in till stan.

Två bilder från igår - när vi var på djurgården💫

Sen blev det en spontan utgång med Olivia - först var vi på Mariatorget och åt och sen drog vi vidare in till Östermalmstorg för att träffa upp några fler och sen blev det F12. Är så dålig på att ta bilder när jag är ute eller så.. måste förbättras inom det då jag själv tycker det är kul att se ”vimmel bilder” eller vad man kallar det haha.

Så det ska bli ändring på!

Men nu måste jag dricka upp mitt kaffe och äta upp men vi hörs senare idag. Ni kommer få bilder på gårdagens (kvällens) outfit - så håll utkik.

Pusssss

Gillar

Kommentarer

ellenforsell
,
Åh vad mysigt det ser ut!nouw.com/ellenforsell
emmyannajasmin
,
Åh ja det var det också ✨✨nouw.com/emmyannajasmin
emmysofie
,
emmyannajasmin
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229