RIGHT NOW ~

Godmorgon finisar,

Så skönt att vakna upp och kunna dra sig i sängen och inte behöva stressa upp. Jag passade på att ta en längre sovmorgon en vanligt då jag känt mig så trött i veckan SAMT att det blev en spontan utgång igår så kom hem rätt sent.

Blev en aw med Olivia igår och sen senare mötte vi upp en killkompis och hans kompisar. Så slutade med att vi hamnade på Nosh & Chow, men det var kul - älskar när man tar dagar/kvällar som dom kommer och att det blir spontant.

Men nu sitter jag i soffan och dricker mitt kaffe, ska även straxt göra mig i ordning då jag ska in till stan och fika med en tjejkompis.

Tänkte även visa er min helg rutin eller gör den så fort jag har lediga förmiddagar och det är att använda denna ansiktsmask.

Jag Ä L S K A R den och jag tycker den har gjort stor skillnad, jag har verkligen märkt ett resultat. Jag känner mig så mycket renare på djupet av huden och det märks också då jag inte får lika mycket finnar längre.

Priset är så bra också, tror jag endast ger 49:- om jag minns rätt. Jag köper denna ansiktsmask på en butik som heter Normal som ligger i Nacka Forum.

Några bilder ifrån igår✨

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Ha en underbar kväll <3 Kramnouw.com/malinkirstine
emmyannajasmin
emmyannajasmin,
desamma fina du <3 kramnouw.com/emmyannajasmin
FridaochTove
FridaochTove,
Dina bilder är ju såå fina!
nouw.com/fridaochtove
emmyannajasmin
emmyannajasmin,
Men åh tack fina ni!!nouw.com/emmyannajasmin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229