PRE BLACK FRIDAY AT MIGHTY SOLO ~

Detta inlägg är i samarbete med Mighty Solo

🖤

Hej Babes,

Blev ett rätt sent inlägg nu men ska vara ärlig, jag somnade till i soffan efter jag kom hem från jobbet haha.. så skönt var det, vakande för drygt en timme sen och har sen dess gjort sånt som jag dragit mig ifrån att göra ett tag nu samt skrivit vad jag behöver göra denna vecka - har så lätt för att glömma saker.. MEN nu borde jag komma ihåg det då jag har lagt listan på mitt bord i vardagsrummet. Skönt att ha sånt gjort.

Nu tänkte jag berätta för er Mighty Solos grymma erbjudande denna vecka - galet bra är det!

Som ni vet får ni redan 15% rabatt på hela Mighty Solos sortiment med min kod ~ MightyJasmin15 ~. MEN UTÖVER detta har de gett förtur till sitt Blackfriday erbjudande där de just nu även bjuder på den billigaste varan när du köper 3 varor! Alltså blir det ca 40% i total rabatt ~ HUR BRA?!

D R Ö M M E N

🖤

Så om ni vill ha en liten kick för att komma igång med träning eller behöver nya träningskläder så finns denna möjlighet. Själv är jag helt besatt i mitt träningsett från Mighty Solo och bokstavligt talat lever i det ~ inte första gången jag säger det men säger det verkligen med handen på hjärtat.


Hoppas ni får en fortsatt mysig Lill-lördag Babes, nu ska jag genom i duschen för att sen göra mig en ansiktsmask och dricka te.

Tänkte träna först men blir så sent nu så hoppar det, ska imorgon säga upp mitt gymkort på actic för att gå över till sats. Alla nära runt mig här har just träningskort på sats så känner att de motiverar mig att börja där - då kan man ju också träna ihop. Mycket roligare, tycker jag iallafall haha.

Men iallafall, vi hörs imorgon Babes!

Pusssss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229