PICTURES FROM YESTERDAY ~

Godmorgon Babes,

Söndag och även 2:a advent. Tycker det är så mysigt med denna tid på året då det för alla tillsammans på något sätt. Det är julfilmer/ serier samt tv program som innehåller jul. Gillar det.

Jag vaknade för drygt 40 min sen så jag gick upp tände mina adventsstjärnor och har nu gått en runda i lägenheten och tänt en massa ljus. Älskar det! Gjorde mig även lite frukost och en kopp kaffe precis och satte mig i soffan och kollar på dessertmästarnas jul på kanal 5. Är inte så förtjust att kolla på mat/bak program men det är julkänsla i det så tycker det är mysigt haha, kollad för känslans skull.

🌟

Hoppas allt är bra med er annars Babes! Med mig är det bra förutom att jag är så galet trött konstant.. men måste bero på att det är mörkt nästan hela dagarna ju? Nån mer som känner så?

Igår var jag förövrigt inne i stan och lunchade med min bästa Sofie. Som jag saknat henne, var så länge sen vi hängde så det var mysigt att äta god lunch (ni ser bilden ovan på maten) och snacka om allt som hänt dom senaste veckorna. Vi gick även en runda på stan och alltså butiken Zara är drömmen just nu. Finns SÅÅÅ mycket fint att jag skulle på riktigt kunna köpa hela sortimentet haha, sen är ju ekonomin för det inte så lyckat ehe. Men drömma kan man!

Innan lunchen blev det en cappuccino, vi dricker alltid kaffe när vi hänger haha. Det har blivit en självklarhet haha.

🌟

Annars då, idag blir det en myssöndag i sin vanliga ordning. Jag ska faktiskt in till stan nu vid 11 då jag tänkte gå på Hillsong. En mysig start på dagen!

Sen ska jag möta upp Olivia, Benjamin och Manuel då vi senare ska ha julgröts mys hemma hos Manne. Så blir en lugn och skön söndag helt enkelt!

Hoppas ni får en mysig söndag Babes!

Pusss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229