PICTURES FROM FRIDAY AND TODAY’S PLANS ~

Åh underbara helg, som jag saknat dig <3
Var uppe med tuppen idag trots att jag kunde ha sovit ut ett tag men också väldigt skönt att komma upp och få ut mycket av dagen.
Igår efter jobbet hann jag hem litet tag innan jag åkte in till stan igen. Mötte upp Olivia och även Maja som är här uppe i helgen samt deras mammor på stan. Till sist hamnade vi på en takterrass på ett Skandia vid Östermalmstorg och där vi tog en drink och njöt av det otroligt sköna vädret✨
Skön start på helgen! Dock kunde inte jag stanna så läge eftersom jag hade tvättid igår.. inte det roligaste sättet att spendera sin fredag på men så otroligt skönt att ha det gjort så slipper man tänka mer på det på ett tag nu.
Hade en mysig kväll hemma med film och så köpte jag med mig en sallad ifrån Sandys innan jag åkte hem från stan✨
___________________________________________________________________________
Men nu är det lördag och jag befinner mig just nu på Kungsholmen där jag äter frukost med gänget. Mysig start på dagen. Vet inte så mycket vad som kommer hända idag, vet att dom pratade om att ha picknick. Det är jag taggad på hihi.

Gårdagens outfit blev en favorit i repris, men satte hårspännen vid luggen så jag kunde få bort den samt så blev det en snygg detalj också. Har fått så otroligt många och fina komplimanger om denna dress, hur somrig och härlig den är. Blir lika glad varje gång. Värms verkligen i hjärtat, och för er som undrar så kommer den ifrån River Island. Men för ca 4/5 år sen .. tyvärr. Men en härlig färgklick är det!
🕊

Men hoppas ni får en fin dag finisar <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229