ONSDAG OCH RESTEN AV VECKANS PLANER ~

// Kavaj - GinaTricot // Skärp - Primark //

🕊

Godmorgon finisar,

Blev tyvärr ingen uppdatering igår men idag blir det ett - känner mig alltid så tom om jag inte uppdaterar här. Älskar att befinna mig på denna platform och blir så så glad när ni kommenterar och gillar mina inlägg - blir alldeles varning hjärtat.

Onsdag morgon och jag sitter på t-banan påväg till jobbet, trodde inte jag skulle hinna med den jag brukar åka då jag sov lite längre än tänkt.. men jag lyckades på något sätt hinna, så skönt!

🕊

Igår hade jag en myskväll med en favorit, lagade mat, tog det lugnt i soffan och bara hade en sån där välbehövlig kväll.

Idag ska jag som det ser ut träffa Elsa efter jobbet för en fika på stan. Älskar att gå och fika under denna tid på året, så mysigt med alls ljus, doften av saffran, alla drömmiga bakelser, mörkret blir till det positiva och ja det är bara mysigt helt enkelt haha.

🕊

Resten av veckan kommer bestå av jobb, ska imorgon (torsdag) träffa Linnéa som jag inte sett på TVÅ veckor.. not ok så det är på tiden att vi ses. Sen på fredag ska jag på pt pass med Jacob efter jobbet sen måste jag hem och packa lite och fixa lite då jag åker till Tallinn (Estland) på lördag.

Ska på deras julmarknad - som sägs vara en av de mysigaste/största julmarknader i Europa. Ska bli så kul, ska dit med en favorit så ska bli mysigt så ser framemot det.

🕊

Det var lite kort om hur resten av veckan kommer se ut, kommer säkert dyka upp lite annat också men då tar vi det då.

Men först vill jag önska er en härlig onsdag Babes, så hörs vi senare!!

Pussss

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Hoppas du får en fin dag 🥰nouw.com/emmaakarlegrund
emmyannajasmin
emmyannajasmin,
Åh men tack finis, hoppas du också har en fin dag! ✨🌟nouw.com/emmyannajasmin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229