Åt frukost hos min farmor i lördags. Älskar att vara där och som jag saknat henne <3 Hon har det så mysigt hos sig, älskar hennes möbler. Kolla bara denna spegel och denna marmor byrå. Magiskt fint ✨

Älskar farmors pannkakor. Så otroligt goda och saftiga, åt ett par stycken mer än normalt om vi säger så haha. Men går inte sluta äta hennes pannkakor, man äter tills man mår illa mer eller mindre haha.

Så så gott!

Nu är jag tillbaka hemma i Stockholm igen efter en intensiv men mysig helg i oskarshamn. I fredags uppträdde vi MIXED på Oskarshamns kulturnatt. Det gick väldigt bra då vi inte har dansat ihop på ett par månader. Vi hade så kul och vi är så tacksamma för att så många kom och kollade <3

Men ska erkänna att jag haft världen träningsvärk.. alltså på riktigt det har känts i hela kroppen, i varenda muskel och i muskler jag inte trodde jag hade haha.

Men nu väntas jobb och sen ikväll har jag tvättid.. en vanlig dag helt enkelt. Men kan vara skönt att ha det också ibland. Men hoppas ni får en bra måndag så ses vi här under dagen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229