NY VECKA SAMT BILDER IFRÅN IDEAL OF SWEDEN EVENTET ~

Hej hjärtisar,

Hoppas ni haft en bra start på veckan?

Själv trodde jag knappt det var sant när klockan ringde på morgonen.. är ingen direkt morgonperson så att ha klockan som ringer 05.45 är sådär faktiskt. Men lyckades tillsist ta mig upp.

Trots att det varit måndag och att arbetsdagen kändes lång så gick det ändå rätt bra på jobbet. Det är skönt att ha den avklarad iallafall. Väl efter jobbet så åkte jag in till stan för att träffa Olivia och Bettina ett tag. Både mysigt och välbehövligt! Så länge sen jag träffade Bettina, så var kul att träffa henne och prata ifatt lite.

Nu ligger jag i sängen faktiskt, är så trött då jag sovit rätt dåligt dom två senaste nätterna så hoppas på att få sova gott inatt! Sen kanske man kan ha turen att vakna någorlunda pigg imorgon, det skulle underlätta lite haha.

🌸

Tänkte även passa på att visa lite bilder ifrån iDeal Of Sweden Brunchen jag var på för två helger sen, och ni ser ju vilken dröm det är?

De är så galet duktiga på att få det så personligt, mysigt och unikt. Älskar att temat var i rosa samt att de hölls på ett av ni a absoluta favorit caféer här i Sthlm, Gretas <3

För er som inte vet vilket det är, så ligger det i Haymarket som ligger vid Hötorget. Ett supermysigt café som är lite 20 tals inspirerat. Vill också passa på att rekommendera er att äta deras avokadomacka som är farligt god och mättande.

Så om ni befinner er i Sthlm så borde ni verkligen gå hit, ni lär inte ångra er!

🌸

Sen måste jag bara passa på att inflika att Elite Floral är så sjukt duktiga på det dom gör. Alla deras buketter är alltid så flawless och on point 🌟

Utöver det, så ser ni här dom tre olika parfymerna i från L’Occitane som vi fick välja en valfri ifrån och kan säga att det var inte deg enklaste valet då jag verkligen gillade alla på olika sätt.. men det blev den som ligger längst åt höger⭐️


Goa tjejer!

💖

Alltså bästa sättet att starta sin lördag på, inte sant?

💖

Bästa <3

🌟

Nu tänkte jag faktiskt sova, hoppas ni får sova gott. Vi hörs i morgon finisar!


Pussss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229