Tänkte berätta lite om mig själv. Då en blogg oftast är ytlig och man berättar om vardagen och annat så kan de kanske vara kul och veta vem man är som person också.

Är uppvuxen i en liten stad i Småland vid namn Oskarshamn. Som liten spelade jag fotboll och höll på med hästar. Började även med dans som liten, och utav dessa tre intressen så höll dansen sig kvar än i dag. Kläder blev även ett intresse i tidig ålder och började med blogg redan när jag gick i 6an och de har hållt i sig sen dess. Har även alltid gillat sticka ut, låter kanske kaxigt. Men gillar att gå mot strömmen. Brås väll för mycket på min pappa där haha.

Skolan har väll aldrig varit något för mig. Är ett under att jag ens fick så pass bra betyg som jag fick då jag inte intresserat mig alls till att plugga.. Något jag faktiskt ångrar idag. Får tacka min bästa vän för hjälpen då hon stått ut och hjälpt mig under hela denna tid haha.

Har även bott i London. Inte länge men var där 3 månader 2013 och pluggade engelska. Måste säga att de är bland de bästa jag gjort. Staden, människorna, jaa allt var bara hur bra som helst där. Saknar de verkligen. Fick vänner för livet och upplevelsen om att bo i en stad som London är något jag strävar att få göra igen. Rekommenderar de verkligen.

Dansade även i en annan grupp, jag startade med 4 andra tjejer under gymnasietiden. Vi uppträdde en hel del också och vi kallade oss för Midnight DANCE Crew. Gamla Goa tider haha.

Dagdrömmer även en hel del. Har väll alltid gjort de, iallafall vad jag får höra sen jag var liten. Både bra och dåligt kanske, beror helt på hur man ser de. Var rätt ofokuserad i skolan som jag nämnde tidigare och detta var väll en anledning till varför haha. Fick alltid höra av mina lärare att jag drömmer för mycket på lektionerna.

Nutid så håller jag fortfarande på med dans men i en annan grupp vid namn MIXED och de kunde inte blivit bättre då jag dansar ihop med Nicole. Vi har inte känt varandra länge men vi klickade direkt. Vi har hunnit så mycket på ett år och har väll inte riktigt förstått än att de går så bra som de gör för oss. Håller fortfarande kläder och mode nära hjärtat och skulle gärna vilja jobba som stylist någongång i framtiden. En dröm jag haft sen liten. På dagarna jobbar jag även på kärnkraftverket här i Oskarshamn som Sanerare. För er som inte vet vad de innebär så är de att jag tar bort radioaktivitet. Svårt att förklara faktiskt, men de är sånt man inte ser men som är farligt att få på/i sig. Hoppas ni förstår någorlunda. Men de är vad jag jobbar med.

Vet inte vad mer jag ska säga. Men detta räcker kanske? Blev en roman nu att läsa, tycker egentligen inte om att skriva sånna här långa inlägg då jag själv inte tycker de är kul att läsa alls. MEN nu vet ni lite om mig iallafall. Ni får gärna ställa frågor om ni har något ni undrar över. x

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229