NI GLÖMMER VÄLL INTE ATT ANVÄNDA MIN RABATTKOD HOS MADLADY ~

// Topp - MadLady //

Hej igen Babes,

Hoppas eran fredag har varit bra hittills <3 Just nu sitter jag ute på min balkong i solen för att ta vara på all d-vitamin man kan få - älskar älskar älskar.

Lyssnar också på podd - min favorit podd just nu är Spöktimmen där två tjejer berättar om olika tex. brott, mord och mysterier m.m, den är verkligen SÅ bra så kan verkligen rekommendera den! Får också lite saker gjort via min telefon, svarar mail och bloggar. Ska senare hämta ut ett paket och tänkte då samtidigt beställa hem lite sushi, orkar inte laga mat ikväll så tänker sushi är perfekt.

Har sen en tid tillbaka blivit helt besatt av basic plagg då det är så lätta plagg att jobba med för att få den perfekta outfiten. Och jag har ( en längre tid) varit helt fast vid croptops då bara det är en snygg detalj i outfit.

Precis som ni ser här ovan t.ex. Detta snygga linne är ifrån MadLady - perfekt i både storlek och utseende. Sitter som en smäck och älskar detaljen av spagetti axelbanden. Så galet snyggt, skulle vilja ha detta linne i alla möjliga färger!!

Och som ni vet så har jag just nu i samarbete med MadLady en rabattkod till er som ger er 20% rabatt på deras hemsida exkl. rea och utvalda märken t.o.m 1/6 ✨

Så ni använder rabattkoden: ”20JASMIN” kassan 💫

JUST nu har MadLady fått in galet snygga nyheter som ni inte vill missa heller! Så varför inte passa på att beställa hem något fint nu lagom till sommaren?

För att komma till deras hemsida klicka på: MADLADY.SE

⭐️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229