NEW WEEK AND MY PLANS FOR THE WEEK ~

Hej Babes,

Hoppas ni mĂ„r bra💘

Jag mÄr bra men har haft fullt upp i nÄgra dagar vilket har resulterat den dÄliga uppdateringen. Men nu Àr de en ny vecka och jag har fortfarande en hel del bilder frÄn Paris som kommer komma upp under dagarna framöver.

Denna vecka ska jag trĂ€ffa vĂ€nner, igĂ„r var jag pĂ„ flic cafĂ© pĂ„ Götgatan med LinnĂ©a - alltsĂ„ deras smoothiebowls Ă€r drömmen. SÅ GODA!

Idag ska jag efter jobbet pÄ Afternoontea med min kollega och sen ska jag trÀffa Olivia ett tag ikvÀll - vi tÀnkte ta en pw.

Onsdag: SÄ hoppas jag pÄ att de finns tvÀttid dÄ jag har en hel del tvÀtt som mÄste tvÀttas samt att jag ska stÀda och packa dÄ jag till helgen Äker till Oskarshamn.

Torsdag: SĂ„ ska jag efter jobbet in till stan för att möta upp Sofie, vi tĂ€nkte laga mat och hĂ€nga lite. SĂ„ vĂ€lbehövligt✹

Sen fredag : SÄ Äker jag direkt efter jobbet sÄ Äker jag till SmÄland dÀr jag ska vara under helgen. Ska bli mysigt att trÀffa familjen och slÀkten dÄ jag inte sett dom sen i somras. SÄ ser verkligen framemot att ha en helg med dom <3

Men hoppas som sagt ni mÄr bra och att ni fÄr en bra tisdag!

Pussssss

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
LÄter som att du kommer fÄ en bra vecka! <3nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229