Hej alla finisar ✨

Denna helg har jag verkligen försökt ta de lugnt då den senaste veckan har gått i ett så behövde verkligen en helg som denna då de varit mycket.

Har haft en mysig helg med min familj och nära släktingar. Blev julmarknad i kyrkan i lördags och sen i igår blev de en eftermiddag med min släkt på mammas sida där vi åt massa goda pajer till middag och sen god fika efter och planerade inför jul. Mysigt, så har haft en skön helg helt enkelt.

Idag är de en ny vecka och denna vecka kommer vara stressig och gå i ett då vi har massor på jobbet då de är en stor fest på lördag och sen ska jag även på ett event på onsdag vilket jag kommer berätta mer om senare hihi✨

I helgen kommer även efterlängtade Amanda hem från L.A. 💗 Som jag saknat henne, hon kommer hem över jul så vi måste bara ses! Så ska bli så kul att hon kommer hem!

Idag blir de först jobb och sen blir de dansträning efter jobbet. Vi håller på att tränar på vår nya mix som vi ska ha när vi är med i Danskarusellen som kommer kika igång i januari 💃🏼

Hoppas ni får en bra måndag så hörs vi under dagen!

X.

Gillar

Kommentarer

juliacarlsson96
emmyannajasmin
,
Åh tack finis!!✨nouw.com/emmyannajasmin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229