5 saker ni kanske inte visste om mig ~

Tänkte göra ett inlägg där jag berättar 5 fakta saker om mig som ni kanske inte visste innan. Tycker själv det är kul att läsa sånna här inlägg och jag har gjort ett par innan men tycker man inte kan få för många sådana inlägg och eftersom det även kan finnas nya läsare så passar jag på med ett nytt
💫

5 saker :

⭐️ Jag är väldigt känslosam, har väldigt lätt till tårar och gråter åt typ allt. Både till lyckliga filmer och sorgliga filmer (ofc). Men det kan även vara en reklam på tvn eller ja vad som. Speciellt när det är typ någon slags talang program på tvn och dem ger en person som tex. Sjungit så sjukt fina komplimanger.. Då gråter jag haha.


⭐️ Är ett städfreak.. Då menar jag verkligen att det är extremt. Tycker det är kul att städa.. Vem gör det egentligen? Men det gör jag, tycker om att ha det fräscht och i ordning. Speciellt när jag får organisera och samtidigt inreda. Det är det bästa, men ja jag tycke om att städa..


⭐️ Har haft lösnaglar VARJE dag sen 2013 när jag bodde i London. Så har inte gått mer än en dag utan.. Sjukt men sant.


⭐️ Går aldrig med mjukisbyxor när jag är och handlar utan om jag ska till affären byter jag alltid om. Visar mig sällan (läs aldrig) i mjukisbyxor bland folk. Trivs inte i det bara.


Jag fryser sällan om mina ben, så fort det blir lite varmare ute så går jag utan strumpbyxor när jag får chansen. Oftast blir det ifrån början av april och går utan så länge det bara går vilket oftast blir till slutet av oktober.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229