NÅGOT DU KANSKE INTE VISSTE OM MIG ~

Tänkte jag skulle berätta lite saker om mig som ni kanske inte vet. Ni som känner mig väl kommer nog veta det mesta redan men tänkte ni som inte gör det kanske skulle tycka det var kul samt att ni får lära känna mig lite🌸

~

🌸
1.

Jag har väldigt många fobier och tvångstankar. Mina största fobier är småkryp (speciellt skalbaggar) , konstiga hål och långa korridorer. Sen har jag fler men skulle ta upp halva sidan om jag skulle skriva ner alla haha. Sen har jag alldeles för många tvångstankar att räkna upp också men mina värsta är att inget får sitta i vägguttagen när jag lämnar huset då jag är livrädd för att saker ska börja brinna.. drar t.o.m. ut lampkontakterna. Sen har jag även att jag måste säga vissa saker högt för mig själv så som när jag släcker ljus så jag verkligen vet att jag släkt dem..

🌸
2.

Jag dricker inte alkohol och har aldrig gjort heller. Det ni ser som är i vinglas eller i andra fina drinkglas är alltid alkoholfritt.
Inte mina vänners men i dem jag dricker. Varför kanske ni undrar, men har aldrig riktigt känt behovet av att ens testa då jag klarar mig bra utan.

🌸
3.

Skulle inte klara mig ett liv utan avokado, fetaost och pommes. Älskar dessa tre matprodukter (säger man så?) något sjukt mycket och skulle lätt kunna leva på endast detta om det skulle vara begränsat.

🌸
4.

Har svårt att somna om kvällarna och har lidit av sömnproblem i flera år då jag har så svårt att slappna av om kvällarna då jag ständigt känner mig stressad. Mitt huvud arbetar som bäst på kvällarna när jag ska försöka sova.. vilket leder till att jag somnar sent och gör mig sjukt trött om dagarna.. det har blivit till en dålig habit tyvärr.

🌸
5.

När jag gick på gymnasiet tog jag sånglektioner, vilket är bland det roligaste men svåraste jag gjort då jag inte är bekväm att sjunga för folk. Det är något jag ångrar att jag inte fortsatte med då jag tappat sjukt mycket.. sen har jag dem senaste åren fått en extrem allergi som satt sig på mina stämband vilket gör att jag lätt kan tappa rösten och behöver harkla mig för att få tillbaka den.

🌸
6.

När jag dricker läsk så sillar jag den i munnen innan jag sväljer det.. haha. Tycker nämligen inte om när det är för mycket kolsyrat.

🌸
7.

Jag smörjer alltid in kroppen med bodylotion typ 111 gånger innan jag lägger mig då jag alltid vill lukta gott haha. Får även panik om jag känner mig torr så måste alltid ha en bodylotion bredvid sängen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229