Hej babes⚡️

Som jag skrev i söndags så var jag hos Olivia och fick en uppfräschning av mitt hår. Och WOW, så fint det blev. Känner mig som en ny människa haha. Vi gjorde eller hon gjorde små tunna slingor i två olika färger så att det skulle bli mer en naturlig färg på håret och sen efter det så satte vi om mitt löshår från hairtalk and WOLLA.

Hur fint blev det inte? ✨✨

Ni borde alla kolla in hennes instagram för att se fler jobb hon gjort. Hon är så duktig!

Ni hittar henne HÄR!

Just nu sitter jag vid min dator på jobbet och har fått rätt mycket gjort, så skönt! Älskar när det flyter på och man fångar en massa inspiration så dagarna på jobbet går fort.

Efter jobbet ska jag först gå på afternoon Tea med min kollega, ska möta upp henne inne i stan. Ska bli så mysig och om inte annat så galet GOTT.

Sen senare ska jag även träffa en tjej som heter Elsa, hon skapar sina egna smycken och jag har gjort samarbete med henne och nu har hon flyttat till Stockholm så vi bestämde att vi skulle ta en aw. Ska bli så kul! Vi har nämligen gemensamma kompisar och jag känner hennes pojkvän lite gran så det är där igenom haha. Tycker det är så kul hur man lär känna nya människor.

Så ser min tisdag ut, hade hoppats på att jag skulle hinna gå på ett träningspass idag men det gör jag tyvärr inte .. men får köra imorgon om jag hinner!

Vad har ni för er denna tisdag?

Pussss

Gillar

Kommentarer

matildardn
,
Alltså wooow vad fint det blev!!nouw.com/matildardn
jonnasofieh
,
IP: 82.99.3.229