MY MAKEUP RUTINE AND PRODUCTS ~

Jag använder en dag créme från Chanel (den ni ser ovan) denna använder jag innan jag börjar sminka mig och så låter jag den sjuka in i huden tills de är dags att lägga grunden. Den är så skön och gör huden mjuk och återfuktande. Helt underbar är den och luktar himmelskt.

Efter dag crémen så använder jag denna Pore Minimizer från Dior (till vänster) som jag lägger på näsan och ut mot kinderna och upp mot pannan. Efter den så använder jag denna concealer från Chanel under ögonen, vid näsan och lite av pannan samt lite ovan hakan.

Sen använder jag denna fantastiska matt foundation från Dior. Verkligen superlätt och jobba med. Dock är den väldigt lös så de är lätt att man kan spilla men om man är försiktig så är de inga problem.

Efter jag har jobbat ut foundationen så lägger jag bara lite av de ljusa pudret på (till vänster). Ett behagligt puder från Chanel. Sen de ni ser till höger är ett jag använder ovh gör lite contouring med. Och även de är ifrån Chanel och de är Nr. 50.

Sist lägger jag på denna rouge lite lätt över kindbenen.

Sen till ögonbrynen så varierade rätt mycket faktiskt. Antingen använder jag mig av pennan ni ser till vänster eller så använder jag paletten ni ser till höger. Två favoriter helt klart. Måla ögonbrynen är alltid ett måste för min del så dem används väldigt flitigt.

Och sen till sist till mina ögonfransar så använder jag denna mascara. Vissa dagar älskar jag den och visa dagar inte haha. Denna är ifrån Chanel men den bästa jag någonsin har haft är Multi Lash från MakeUpStore ( tror den heter så ) så när denna mascara är slut så blir de att köpa den från MakeUpStore. För den är himmelsk verkligen.

Sen använder jag även lösögonfransar varje dag. Använder dem som är en och en som jag sätter ditt med en pincett. Tog dock inte bild på de, men om ni vill så kan jag visa de ovkså. Förr och efter bilder kanske?

Här är även mina makeup borstar jag använder mest av dem jag har. Älskar den jag har ifrån MAC, den lägger foundationen i ett tunt lager då jag inte gillar att ha så mycket av de nämligen. Så denna borste är perfekt. Sen dem andra två är sjukt bra också, väldigt lätta och jobba med.


Så här ovan ser ni vilka produkter jag använder när jag sminkar mig. Är verkligen INGET proffs haha men är väldigt intresserad av de och som ni kanske märker är jag helt nerkärad i Chanel. MEN de finns ju så många fler bra märken också som inte är lika dyra, men de är bara att min hy har trivts väldigt bra sen jag bytte till detta. Så där av så håller jag mig till detta. Hihi. x

Gillar

Kommentarer

nicolesandoval
nicolesandoval,
Ja till före och efter bild! Så intressant hihi. Även att jag ser dig flera gånger i veckan och vet att du är finast JÄMT 💕nouw.com/nicolesandoval
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229