God morgon Babes,

Jag vet inte hur man ska börja inlägg.. jag tycker jag alltid skriver samma vilket gör det så tråkigt och opersonligt på något sätt. Det är samma som när man frågar någon ”- är det bra med dig” och man förväntar sig svaret ”- Ja allt är bra med mig, dig också?”. Nej-nej- nej, vill inte att det ska vara samma fraser hela tiden. Jag vill vara mer äkta här på bloggen men har alltid haft svårt att uttrycka mig i ord och efter ett konstant påpekande med min grammatik (har jätte svårt med stavning också) gör att jag blir så omotiverad till att skriva.

Men vill bättra mig och strunta i vad folk säger, så hit me up med vad ni vill att jag ska skriva om mer i bloggen. Har ni några frågor så är det bara att ställa dom, blir så glad också för era fina kommentarer och när ni kommenterar mina inlägg <3

Tänkte passa på att tipsa er om ett grymt bra erbjudande hos Marc Mirren - dessa fantastiskt fina ringar är just därifrån.

OCH just nu har dom ett fantastik bra erbjudande, vilket är - köp 3 varor och få det billigaste på köpet och i samarbete med dom så har jag också JUST NU en rabattkod som ger 15% rabatt på köpet också som funkar på detta erbjudande och det är att ni nämner - jasminnikolausson i kassan ✨

Men alltså hur bra är inte detta? Och om ni inte har hittat något till Mors- dag än så är ju detta ett grymt bra erbjudande och även en perfekt present och då får ni även något fint till er själva också om ni vill.

För att komma till Marc Mirrens hemsida så kan ni klicka HÄR.

Gillar

Kommentarer

Lindaasaandgren
,
Så jäkla snygga jeans, vart är dem ifrån? 😍nouw.com/lindaasaandgren
emmyannajasmin
,
Åh men tack fina🌟 de kommer ifrån Monki😍nouw.com/emmyannajasmin
matildardn
,
men woow va fina!!nouw.com/matildardn
emmyannajasmin
,
Visst är dom fina✨✨nouw.com/emmyannajasmin
IP: 82.99.3.229