MIN SÖNDAG I BILDER ~

Hej Babes ⚡️

Min söndag började med en sovmorgon, vilket var så skönt. Gick upp runt halv 11 och då gjorde jag mig en ansiktsmask och sen blev det frukost.

Till frukost blev det bl.a. havregrynsgröt med bär och min goda müsli från mymüsli. Ni glömmer väll inte att använda min länk som ger er 100:- rabatt vid köp över 150:- som ni kan använda om ni vill göra eran egna müsli.

Ni kommer dit genom att klicka HÄR

Såhär strosar jag alltid runt hemma, lever i mina sidenmorgonrockar. Skönt och avslappnat så såhär har jag sett ut det mesta dels av helgen. Vilket jag älskar!

Idag var det så fint väder och då vill man ju passa på att vara ute. Så jag och min syster åkte först till söder och strosade på Götgatan och sen gick vi till gamla stan och sen vidare till Sture. Och där lunchade vi på Sandys✨


Nu har jag intagit soffan och här tänker jag sitta tills jag lägger mig. Började även kolla på den nya serien ”Eagles” på SVT. Känns så konstig men samtligt roligt att kolla då den är inspelad i min hemstad.

Får sånna flashbacks när man själv gick i skolan, ger mig lite ångest både på bra och jobbiga sätt. Hade ju mycket ångest under skolåren och har väll inte heller riktigt trivts i oskarshamn utan har alltid velat flytta ifrån den. Så nu när jag kollar blir jag lite ledsen att man inte tog tillvara på skolåren och njöt av att man hade hela livet framför sig samt att man njöt av nuet och bara hade det kul. Men man var ju ung och tänkte inte så.. men sen är jag också tacksam för att jag växte upp i en liten stad där man hade nära till allt, man cyklade till sina vänner och till skolan. Man hade nära till havet, vilket är en sak jag kan sakna idag. Men har inte saknaden av att flytta tillbaka utan jag älskar mitt liv här i Stockholm men är bara tacksam för min uppväxt i Oskarshamn.

Men tycker ni borde se serien, bara efter 3 avsnitt så måste jag säga att den är riktigt proffsigt gjord och något som är roligt är att jag känner några som både är med och som även spelat in serien. Så duktiga!

Men nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, hoppas ni får en mysig söndags kväll Babes.

Pusssss

Gillar

Kommentarer

moaalm
moaalm,
Så mysig söndag!! Gjorde precis ett inlägg med Lyx vs Budget, hoppas du gillar! <3 nouw.com/moaalm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229