MIN MÅNDAG OCH VECKANS PLANER ~

Säger bara Strandvägen 1 <3
Alltså älskar verkligen det stället, servicen är så otroligt bra och man blir så trevligt bemött jämt. Tycker det är så sjukt mysigt att vara där också och igår blev det en fika där. Blev en Cappuccino gjord på havremjölk för min del och så delade jag och min tjejkompis på en efterrätt då den var så stor. Så gott!

Hej finisar,
hoppas ni alla mår bra!

Jag har haft så sjukt mycket idag, HELA dagen har gått i ett så därav ett senare inlägg idag. Men nu sitter jag i soffan men ska snart gå in i duschen och göra mig i ordning för att lägga mig. Tänkte försöka komma i säng tidigare idag då jag är rätt trött efter denna måndag. Jag har verkligen haft en tuff dag men har en skön vecka att se framemot då det väntas en vecka med träning, ledighet, fotografering och konsert. Så ska inte klaga.

Alltid en massa matbilder ju haha <3

Men min helg har bestått av just mat, eller det känns så iallafall haha. Men efter fikan igår så mötte vi upp Olivia också och då gick vi till en resturang som heter, Spanjors. Så gott och även en sån mysig resturang.

Var första gången jag var där men kan ändå rekommendera den✨

Veckans planer är:

💫Tisdag: Jobb, träning och sen taco-kväll med Petra och min lilla syster.

💫Onsdag: Första maj - ledig dag. Men ska göra en photoshoot med ett företag jag samarbetar med 🙊✨

💫Torsdag: Jobb och dubbelpass på gymmet.

💫Fredag: Jobb och en mysig hemmakväll.

💫Lördag: Stan, fota samarbeten och sen konsert på kvällen.

💫Söndag: Inget planerat än ✨


Så ser min vecka ut hittills, ser framemot vissa saker väldigt mycket. Ska också bli skönt med en ledig dag mitt i veckan <3

Gillar

Kommentarer

agnesroos
agnesroos,
Ser så underbart ut!! 💘💘nouw.com/agnesroos
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229