MIGHTY SOLO ~

Detta inlägg är i samarbete med Mighty Solo.

🖤

Jag har lääänge letat efter ett par träningsbyxor med högmidja men det har varit så sjukt svårt att hitta av någon anledning och de flesta man testat som de står high waist på slutar precis innan naven..

MEN nu så har jag hittat de mest perfekta träningsbyxorna och inte nog med de utan också en snygg samt bekväm sport-bh till som är ifrån Mighty Solo. Ett företag som tillverkat träningskläder för just kvinnor och som är tillverkat av kvinnor också. Grymt ju?


Men jag kan säga med handen på hjärtat att jag älskar detta träningsett och byxorna fyller alla funktioner jag länge letat efter - tycker det är så galet snyggt med hög midja!

⚡️

Och vet ni jag har också fått möjligheten att dela ut en rabattkod till er - MightyJasmin15 - ger er 15% rabatt på hela deras grymma sortiment.

🖤

Finns så mycket snyggt och jag kan verkligen rekommendera deras träningskläder då dom är både sköna, snygga och bra i storleken. Jag har storlek S i båda delarna och de sitter bra. Både byxorna och toppen är stretchiga.

Jag själv kommer leva i detta träningsett från Mighty Solo framöver och jag blir ännu mer taggad på att komma igång med träningen. Blir roligare och träna när man har snygga träningskläder!

Xx

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Men wow så snygga träningskläder!! <3nouw.com/sandrakannasto
emmyannajasmin
emmyannajasmin,
Visst är dom!!<3nouw.com/emmyannajasmin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229