LONDON LOVIN' ~

Älskade stad alltså 💛

Hej alla fina✨

Måste börja med att be så hemskt mycket för min dåliga uppdatering här, men har en anledning till de och de är att min mobil har varit helt knäpp i flera veckor/ månader men dem senaste veckorna och speciellt dessa dagar har varit kaos. De är ett under att jag har kunnat ringa på den samt att haft turen att lägga upp 3 hela bilder på Instagram. Har varit så arg ska ni veta!

Men nu är jag tillbaka igen och har även nollställt min telefon idag så nu funkar den igen och jag hoppas även på att den kommer hålla sig såhär nu också och att den inte fuckar ur mer för de orkar jag inte.

Men iallafall, har haft så sjukt bra dagar i London med min fina vän! Dock har dem gått alldeles för fort och har knappt hunnit reflektera dagarna där så allt känns som en dröm.. Men vi hade ju bara 1 och 1/2 dag i London sen i lördags befann vi oss i Harrow's hela dagen då vi skulle dansa. Tyvärr vann vi inte i lördags men vi är inte ledsna för de, vi hade så sjukt kul och vi är nöjda med de vi gjorde men vi ska tillbaka i vår igen och köra igen!

~

Nu ligger jag i sängen och kollar på de senaste avsnittet av Svartsjön och halv sover. Är så sjukt trött i både kroppen och huvudet, detta har nog varit den mest intensiva resa jag gjort men även en av dem roligaste också.

Har lite bilder på lager nu så i veckan kommer de komma upp bilder ifrån dagarna i bästa London!

Håll utkik!

X.

Gillar

Kommentarer

kamillahaaland
kamillahaaland,
Elsker antrekket!!nouw.com/kamillahaaland
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229