LONDON -

// London -11 //

-

God morgon alla fina,

Tänk att de är bara 3 veckor kvar tills man befinner sig i denna underbara stad som ni ser på bilderna ovan. Är så taggad och de ska bli en sån otroligt häftig upplevelse att få vara med att tävla i en av dem största danstävlingarna i världen med min bästa. Sen att bara befinna sig i den staden som ligger mig närmast hjärtat är obeskrivligt, mår så bra av tanken hihi. Saknar London varje dag, låter kanske töntigt men så är de faktiskt. Går inte en dag utan att jag tänker på de!

Men iallafall, idag är jag uppe tidigt för att jobba, kanske inte de man helst vill göra en söndag men de går helt okej ändå men får ju hotellfrukost vilket man inte kan klaga på!

Har haft en intensiv helg med både en massa jobb och en massa dans. Känns i kroppen idag, har ju nyligen varit sjuk vilket jag kände av igår när vi uppträdde att jag inte var helt hundra än för att uppträda två gånger under en och samma kväll.. Men de gick ändå helt okej, man blir ju så glad av när folk kommer och kollar och klappar med och peppar oss. Finns ingen bättre känsla, så de gav en extra energi!

Sen efter dansen igår var de en lugn kväll för min del, duschade och gjorde mig lite te och popcorn och kollade på filmen Bad Moms. Skulle ju upp och jobba idag så ville vara någorlunda levande då de blir en lång dag på jobbet. Var välbehövligt med en sån kväll!

Hoppas ni får en mysig söndag, så hörs vi under dagen!

X.

Gillar

Kommentarer

fashionelles
fashionelles,
Åh älskar london! Så fintnouw.com/fashionelles
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229