LET’S TALK ABOUT VITAMINS ~

Detta inlägg är i samarbete med Proteinbolaget

Hej Babes,

Som jag nämnde tidigare idag så skulle det komma upp en rolig sak här på bloggen under dagen och det är att jag har fått möjligheten att göra samarbete med Proteinbolaget.se - hur kul?

Jag tycker det är sjukt kul då det får mig att bli mer motiverad till att börja ta tag i träningen mer. Men inte bara det utan också få i mig det jag behöver i vardagen också - så som vitaminer.

Jag som har varit vegetarian i snart över 12 år så jag vet att det är viktigt att få i sig alla vitaminer som kroppen behöver för att den ska må bra och fungera i vardagen.

Så jag har fått möjligheten att beställa hem 3 grymma vitaminer som jag känner att min kropp behöver för att må bra.

Vilka är:

- Omgea 3
- Vitamin D
- B- Complex

Och tillsammans med Proteinbolaget.se så har jag också fått möjligheten att dela ut en GRYM rabattkod till er som kommer ge er 30% rabatt - men alltså hur drömmigt är inte det?

Så med rabattkoden - JASMIN30 - så får ni 30% på Health Series och 25% på hela GAAMs sortiment. (Gäller även rabatterade varor) ✨ Hur bra är inte det?

Rabattkoden gäller fram till Måndag 30/9 till kl. 23.59 💫

Så hittar ni något som faller er i smaken eller något som ni vill testa från dessa sortiment så har ni ju denna drömmiga rabattkod ni kan använda i såfall ☺️

Utöver detta grymma samarbete så håller jag just nu på att städa och tvätta.. härlig lillördag ju? Haha. Men det är skönt att ha det gjort sen, ska också försöka packa lite då jag som sagt nästa vecka ska resa bort och kommer inte vilja spendera min helg att göra det så vill ha det mesta klart så jag bara kan njuta av helgen!

Har även idag varit hos läkarn för återbesök angående min mage, den har blivit mycket bättre men jag är fortfarande under utredning då den spökar lite till och från. Men det är skönt att det börjar ordna upp sig.

Men nu ska jag fortsätta städa och tvätta så jag förhoppningsvis kan ta det lite lugnt innan jag ska lägga mig.

Ha nu en fin kväll - så hörs vi imorgon finisar.

Pusssss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229