LET’S DO THIS DAY ~

FREDAG BABES -

Yes yes yes - Ä N T L I G E N helg. Som jag längtat haha, dock var det nyss helg känns det som MEN jag känner att denna helg kommer mer lägligt än länge. ( Något jag alltid säger haha). Men har en mysig helg att se framemot då jag bara ska ta det lugnt, ska ha sovmorgon, äta goda frukostar, strosa på stan, fika och ha pizza kväll - de är något som jag har planerat. Sen om helgen blir exakt så vet jag inte - gillar att ta helger spontant och se vad som faller en i tycke när man väll är där.

Men annars så började packa igår lite till jag ska resa bort, eller har kollat ut lite kläder i garderoben som jag tänker ha med mig. Så skönt att vara ute i god tid då jag oftast (läs alltid) är ute dagen innan annars. Men nu så är jag ute i god tid, sen om jag känner för de kläderna när de väll är dags att packa återstår att se haha.

Iallafall nu väntas en dag på jobbet, hooppas på att dagen på jobbet blir bra då igår var en riktigt tuff sådan. Var helt slut när jag väll slutade jobbet och ville bara hem isolera mig och träffa någon.. gillar inte när det blir så. Men jag går in med inställningen att det blir bättre idag!

Efter jobbet ska jag in till stan tänkte jag, behöver köpa en primer och sen vill jag hitta ett par nya chunky kängor, ni kanske har några tips på vart man kan hitta sånna? ✨

Måste också handla mat och sen ikväll ska jag BARA ta det lugnt, var länge sen jag hade en fredag där jag bara var hemma och myste framför tvn. Så det blir de ikväll.

Men hoppas ni får en bra fredag Babes - så hörs vi senare!!

Pussss

Bjuder på en gammal outfit från i våras ✨


Gillar

Kommentarer

josefinebbba
josefinebbba,
Wow vilken fin outfit!
nouw.com/josefinebbba
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Hoppas du får en underbar dag 🌸nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229