LET US DREAM ~

Paris, I miss you.

Yes, jag lätt skulle kunna åka tillbaka till denna fantastiska stad nu. Bara boka en oneway ticket och stanna där. Är verkligen helt såld och skulle vilja leva ett liv där under en period mitt i liv.

🖤

Så bonjour Babes,

Hoppas eran vecka har varit bra och att ni mår bra <3 Jag vill bara säga att jag blir så glad av alla era fina kommentarer och att ni läser min blogg - vet inte hur jag kan beskriva min tacksamhet och hur glad jag blir. Skulle vilja krama er alla, ni är så fina.

Min vecka har varit bokstavligt talat som en berg och dalbana.. mitt humör har nog gått igenom alla lägen denna vecka - både på gott och ont. Det har resulterat att jag är rätt slut i huvudet då jag också har problem att somna om kvällarna då jag tänker för mycket, har så svårt att slappna av om kvällarna så det leder till inre stress och jag får huvudvärk samt att mitt humör då växlar mellan alla möjliga lägen haha.. jaa ni förstår. Igår hade jag också extrema kramper i magen vilket resulterade att jag inte kunde äta på hela dagen :( Fick i mig lite soppa på kvällen tillsist iallafall.

MEN nog om det, nu är det äntligen fredag och jag ska hem till Småland efter jobbet <3
Ska bli mysigt att träffa familjen och alla som jag saknat. Trots att det alltid blir lite stressigt att vara borta över helgen så är det värt de då jag får träffa mina nära och kära. Har inte sett dem sen i somras - så det är verkligen dags!

Men hoppas ni får en bra fredag Babes, så hörs vi senare <3

Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
Så fina bilder ❤️nouw.com/kellyericsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229