Här använder jag mig av två neutrala färger dem går nästan i nude och sen en av läppennorna går i lila. Använder den bara för att få lite effekt genom att få en fin form.

Den runda paletten kommer ifrån BikBok, sen läppennan som går i Nude kommer ifrån Loréal och den lila kommer ifrån Make Up For Ever.

Detta läppstift går lite i brunt men tyvärr ser de mer rosa ut på bilden. Men de kommer ifrån Mary Kay och heter Toffee.

Här ser ni färgen på läppstiften jag skrev om härom dagen. Visst är de en fin färg? Älskar den. Kommer passa perfekt nu till våren och sommaren.


Detta kommer ifrån MaxFacktor och har nummer 827.

Här ovan ser ni ett av mina röda favoriter. Jag använder en läppenna som grund och sen tar jag och målar läppstiftet över. Därav så fin färg.

Både pennan och läppstiftet är ifrån Chanel. Numret på läppstiftet är 109 och på pennan är numret 57.

Här ser ni ett läppstift ifrån Loréal. Jätte fint på, gillar färgen. Luktar även sååå gott haha.

De heter Blake's Pure Red.

Här har vi också en favorit då de är en perfekt mörklila. Även här använder jag en läppenna som grund sen så målar jag läppstiftet över. Så den mörka färgen stärks och ger en perfekt mörklila.

Läppennan kommer ifrån Make Up For Ever och jag tror den heter 13c (?)
Och läppstiftet kommer ifrån YSL och numret på den är 54.

Här har vi ett till lila men som går mer i ljuslila som ni ser. En färg jag kommer använda nu till våren mer.

De kommer ifrån Make Up Store och heter Magic Spell Matt.

Här har vi ett mörkrött. Visst är de fint? Detta fick jag sv min mamma och pappa i julklapp. Dem visste precis vad jag ville ha haha.

Detta läppstift har nummert 46.

Här har vi ännu ett rött läppstift. Då som ni förstått så älskar jag röda läppstift haha. Får inte nog av dem. Detta är lite mer glansigare än dem andra röda jag har. De är väldigt Classic röd. Jätte fin på.

Även detta kommer ifrån Chanel och har numret 99.

Valde bara ut några av alla läppstift jag har, tog nämligen längre tid än jag trodde att prova alla färger haha. Men dem flesta ni ser går i rött då jag har mest av röda nyanser. Men dem ni ser ovan är både några gamla och nya favoriter som jag använder mig av mest.

Tyckte de var lite kul då ni får se hur läppstiften ser ut på när dem kommer på läpparna.
Hoppas ni gillar inlägget och om ni har några frågor så är de bara att fråga på!

x.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229