IF I COULD STAY IN YOUR MIND FOREVER ~

Godmorgon alla fina ✨

Äntligen är snart halva veckan gjord, så himla skönt eller hur? Får dock lite panik över hur dagarna springer förbi, har rätt mycket som ska göras dem kommande två veckorna som är lite tidspress på men de ska jag lösa. Tänkte att jag skulle till helgen fixa de mesta så jag slipper tänka på de! Vad jag ska göra kommer jag inte avslöja förrens om en vecka, så ni får hålla utkik här på bloggen ✨

Igår efter jobbet så åkte jag hem och stor städade då de var något som verkligen behövdes göras sen satt jag och svarade på några mail. Började även kolla på SKAM som de har blivit någon hysteri över, så kände att jag skulle ta mig tid och ge de en chans.. Och jag kan väll förstå lite vad alla pratar om, man blir fast efter några avsnitt haha. Sjukt egentligen? Men passade på när jag vilade då jag hade rätt ont i huvudet igår kväll.

Men iallafall, idag blir de först jobb och sen efter de hinner jag hem ett tag. Ska försöka passa på att fota lite till bloggen innan de är dags att bege sig till dansstudion.

Hoppas ni får en bra onsdag alla fina, så hörs vi under dagen!

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229